Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Affiliates
free forum

You are not connected. Please login or register

Dream come true

Go down  Poruka [Stranica 1/1]

1Dream come true Empty Dream come true Wed Jul 18, 2012 10:21 pm

Daca^^

Daca^^
Admin
Admin

Dream come true 2wmqoty
To sam ja. Smile

Dreams come true
Uvod:

Ja se zovem Sofija. Imam 18 godina. Volim muziku i obožavam da crtam. Omiljeni bend mi je One Direction. Moj veliki san je da odem na koncert 1D-a. Živim u Bijeljini. To je grad u maloj i nerazvijenoj državi Bosni i Hercegovini koja se nalazi na Balkanu.. Glavni grad BiH je Sarajevo koji se nalaz u federaciji (to je jedan dio BiH) a gl. grad RS (to je drugi dio BiH) je Banja Luka. Bijeljina se nalazi u Republici Srpskoj. Vjerovatno cete pomisliti da sam luda sto vam sve ovo govorim ali to sam vam rekla da bi shvatili da se moj san nikada nece ostvariti. Hahah jasno je da oni nikada nece doći u BiH a kamoli u Bijeljinu ali mislite mozda postoji mogućnost da dođu u Srbiju ili u Hrvacku (i ako je to mala mogućcnost) . Da i ja na to često pomislim ali vec ste shvatili koliko je ovo nerazvijena i loša država i zbog toga nema potreba da vam govorim koliko su loši finansijski uslovi za život pa čak i da dođu u Srbiju ili Hrvacku ja necu moci da odem. Ali dosta sada o tome Very Happy Da se malo posvetim svom ljubavnom životu Razz Nikada nisam imala momka…. Još tražim savršenog Razz (I ako sam vec pronašla petoricu Razz) Mnogi mi govore da sa djetinjasta zbog toga ali oni to ne shvataju da jednostavno nemogu sbei da pronađem odgovarajućeg. A vi? Nadam se da me vi shvatate  I da moja najbolja drugarica se zove Marija. Ona je imala momka ali me u potpunosti razumije i ona je imala samo jednog momka ali to na kraju nije ispalo kako treba. Razz
Kada nam neko kaže zašto ste solo a mi im kežemo: “Ko? Mi? Naši momci su Harry i Liam (moj Harry a njem Liam).” Razz
To je to za sada.

Sofija ♥️

Na vrh  Poruka [Stranica 1/1]